فراخوان ارسال مقالات به دومین کنفرانس میکروالکترونیک ایران
دانشجویان، اساتید، پژوهشگران و فعالان گرامي صنعت الکترونیک کشور
عرض سلام و ادب و احترام
با استعانت از درگاه خداوند متعال به اطلاع میرساند دومین کنفرانس میکروالکترونیک ایران در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران و با همکاری انجمن میکروالکترونیک ایران برگزار خواهد شد. زمان این کنفرانس سوم تا پنجم دیماه 1399 مطابق با 23 با 25 دسامبر 2020 بوده وهمانند سال گذشته، شامل ارائه مقالات سخنرانی و پوستر، برگزاری کارگاههای آموزشی و میزگردهای تخصصی است.
طبيعتا، برنامه امسال تفاوتهایی با سال گذشته دارد و با توجه به وضعیت همهگیری کرونا، احتمال زیادی وجود دارد که برگزاری کنفرانس بطور کامل مجازی باشد. از يک طرف، این موضوع بالقوه میتواند هم موجب مشارکت بیشتر، هم موجب گستردگي طیف ارائهکنندگان مقاله و کارگاههای آموزشی و هم شرکتکنندگان در این جلسات را فراهم آورد. از طرف ديگر، احتمال دارد باعث برخي کاستیهایی نیز بشود که البته از آنها گریزی نیست.
همچنين لازم به ذکر است که فرايند اخذ مجوز بین المللی بودن کنفرانس از وزارت علوم نیز در دست اقدام مي باشد که اميد است بزودي نهايي گردد. علاوه بر این، در کنفرانس امسال علاوه بر مقالات مرتبط با میکروالکترونیک، مقالات مرتبط با الکترونیک گسسته (دیسکریت) را که در صنعت امروزی کشور بسیار موثر و پرکاربرد هستند را نیز پذیرا خواهیم بود. این موضوع هم انشاا... باعث جذب طیف بزرگتری از مخاطبین خواهد شد.
این ایمیل اعلام رسمی درخواست ارسال مقالات به این کنفرانس است. مهلت ارسال مقالات و تقاضا برای ارائه کارگاهها 15 آبان 1399 است. گستره علمی این کنفرانس، همه فعالیتهای دانشگاهی و صنعتی مرتبط با میکروالکترونیک را در بر میگیرد. محورهای کنفرانس عمدتاً شامل دو زمینه کلی مدارها و افزارههای مجتمع است. به صورت جزئیتر، محورهای این کنفرانس عبارتند از:
- مدارهای مجتمع آنالوگ و سیگنال مخلوط
- سیستمها و مدارهای مجتمع دیجیتال، مدارها و افزارههای حافظه
- مدارها و افزارههای میکروویو و موج میلیمتری
- مدارها و افزارههای توان و مدارهای مدیریت توان
- مدارها و افزارههای الکترونیک زیستی
- مدارها و افزارههای الکترونیک نوری
- نمایشگرها و سیستمهای تصویربرداری
- سنسورها، ادوات ميکروالکترومکانيکي(MEMS & NEMS) و میکروماشینها
- فناوریهای ساخت افزارهها و فناوریهای پکیج
- مدارها و افزارههای نوظهور
- اطمینانپذیری در مدارها و افزارهها
- مدلسازی و شبیهسازی مدارها و افزارهها
- مدارهای الکترونیک گسسته کاربردی شامل انواع آنالوگ، رادیویی، زیستی، ابزار دقیق و سیستمهای نهفته مبتنی بر FPGA و DSP و ریزپردازندهها
همچنین در زمینه ارائه کارگاههای آموزشی، علاوه بر زمینههای تخصصی فوق که مخاطب خاص دارند، کارگاههای آموزشی با مخاطبین عمومیتر شامل دانشجویان سال آخر کارشناسی یا سال اول کارشناسی ارشد، مانند آموزش کار با نرمافزارهای مختلف حوزه الکترونیک قابل ارائه میباشد.
اطلاعات بیشتر در مورد این کنفرانس از طریق ایمیلهای بعدی اطلاع رسانی خواهد شد. وبسایت کنفرانس نیز آماده شده و منتظر کسب مجوز از وزارت علوم جهت رونمایی است.
با تشکر و تقدیم احترام،
صمد شیخایی، دانشیار دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران و دبیر علمی دومین کنفرانس میکروالکترونیک ایران